Winterschilder

In de winter maanden voert schildersbedrijf H van Munster zijn professionele werk uit tegen een speciale prijs. Heeft u onderhoudschilderwerk aan uw :

  • Woning
  • Appartement
  • Bedrijfspand
  • Vakantiehuis
  • Vastgoed

Vraag dan in de periode van 1 november tot en met 31 maart naar het winterschildertarief.

De winter is bij uitstek juist dé periode om uw huis, appartement of kantoor van binnen compleet in het nieuw te steken. Een nieuwe frisse en moderne kleurtoepassing in uw woonkamer, hal, trappenhuis en slaapkamers. Geheel vrijblijvend kunnen wij u adviseren over kleur e.d. Boven op de winterkorting profiteert u dit jaar nog steeds van het sterk verlaagde BTW-tarief op schilderwerk. Dit geldt voor u als u een woning heeft die ouder is dan 2 jaar. Want dan betaalt u voor binnen- én buitenwerk geen 21%, maar slechts 6% BTW.

Kortom, heeft u de komende winterperiode schilderplannen? Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.

 

Laag BTW-Tarief

Op 15 september 2009 is de BTW-regeling voor schilder- en stucadoorwerk verbeterd en permanent verklaard. U betaalt daardoor het lage BTW-tarief van 6% indien de te schilderen woning door u / particulieren wordt bewoond en ouder is dan 2 jaar. Hieronder vallen ook het voorbereiden van het schilderwerk, voorbehandelingen en de gebruikte materialen.

Werkzaamheden die te ver afstaan van het schilderwerk vallen onder het 21%-tarief. Denk hierbij aan het vervangen van ramen, deuren en kozijnen, het aanbrengen van glas en het schuren en lakken van parketvloeren.

Het schuren en lakken van een dragende (houten) vloer valt wel onder het 6%-tarief. Garages, schuren, serres, aan- en uitbouw, tuinhekken en dergelijke vallen ook onder het begrip ‘woning’.

Profiteer vandaag nog van het lage BTW-tarief en vraag een offerte aan!

Bekijk onze opdrachten-pagina of neem contact met ons op om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen.