Onderhoud schilderwerk

Woningbezit en –onderhoud brengt schilderwerk met zich mee. Schilderwerk is een hoge onkostenpost bij het onderhouden van uw huis. Daarom is het van groot belang dat het schilderwerk op een degelijke manier wordt uitgevoerd. De juiste handelingen en professionele materialen zijn daarbij dan ook onontbeerlijk.

Sinds enige jaren werken wij met Window-Care Systems of (Flexidur), het uitfrezen en uitvullen van door krimping en rotting ontstane open verstekken en onregelmatigheden. Ook een gladde en strakke uitvoering van het schilderwerk is erg belangrijk, het neemt minder vuil aan en is hierdoor makkelijker te reinigen. Het is gebleken dat het kostenbesparend werkt wanneer u uw buitenschilderwerk jaarlijks een grondige schoonmaakbeurt geeft waarbij u een inspectie laat uitvoeren. Zo verzekert u zich ervan dat regelmatig aandacht wordt gegeven aan de staat waarin uw schilderwerk zich bevindt en het laten bijschilderen van kleine gebreken is uiteindelijk goedkoper dan nu en dan een grote beurt.

Bij schildersbedrijf H van  Munster weten we er alles van, wij maken graag een onderhoudsplan met indien gewenst een goed doordacht kleurenadvies voor uw huis.
Wij voeren het plan ook voor u uit. Systematisch en punctueel, met wanneer mogelijk offerte vooraf.

Bekijk onze opdrachten-pagina of neem contact met ons op om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen.