Binnenschilderwerk

02 20130118_110107_1Elk interieur heeft recht op zijn eigen unieke uitstraling. Of het nu gaat om een woning of werkruimte. Iedere cliënt heeft zo ook zijn eigen wensen dus zodoende maken wij plannen op maat.

Het persoonlijk advies speelt een grote rol in onze werkwijze. Een woning heeft regelmatig onderhoud nodig. Dit weten de meeste mensen natuurlijk wel. Maar veel mensen weten niet dat slecht binnen schilderwerk kan zorgen voor verslechterd schilderwerk aan de buitenkant. Daarom is het belangrijk om het binnenschilderwerk ook kwalitatief goed te laten doen.

02 52 ambachtelijk pandjeBij ons kunt u terecht voor al het voorkomende binnenschilderwerk. Wij kunnen uw muren een nieuw kleurtje geven en eventuele scheuren wegwerken. Of misschien hebben de deuren en kozijnen een nieuwe beurt nodig. Daarnaast kunnen wij ook marmerimmitaties aanbrengen op vele soorten ondergronden. Wij verzorgen schilderwerk voor heel uw woning of kantoor. Maar u kunt ons natuurlijk ook inschakelen voor kleinere opdrachten. Dit kan van zolderkamer tot keuken. Of misschien is uw trappenhuis wel aan de beurt

Binnenshuis werken wij (verplicht sinds het jaar 2000) alleen nog met water-gedragen producten. Verkrijgbaar in zijdeglans, half-glans en hoogglans. Verf die nauwelijks ruikt en veel gezonder is voor u en onze schilders. Er is vakkennis en ervaring voor nodig om deze verven strak aan te brengen op de diverse ondergronden. Wij gebruiken schuurmachines met een afzuigsysteem. Overlast van stof is daardoor zeer gering.

Bekijk onze opdrachten-pagina of neem contact met ons op om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen.